Om min.medicin.dk app - app til borgere

Revisionsdato: 04.01.2021

Hent appen "min.medicin.dk". Appen indeholder information om medicin fra medicin.dk - borger.  

 

Appen findes til Android og iOs. Appen er gratis og kan hentes i Google Play eller App store eller ved at scanne QR-koderne nedenfor.  

 

Poster
Hent til at hænge op i fx venteværelse eller ambulatorium.Min.medicin App poster 

 

Min.medicin.dk ikon 

 

QR-kode til at hente appen til Android (minimum systemkrav er Android 2.2). 

 

QR kode Google Play 

 

QR-kode til at hente appen til iOs (iPhone og iPad) (minimum systemkrav er iOS 6.1). 

 

QR-kode min.medicin.dk app iTunes 

 

Vær opmærksom på, at du skal hente store mængder data første gang, du downloader, så sørg for at gøre det et sted, hvor du har en god internetforbindelse. Læs mere under "Praktiske detaljer" nedenfor. 

 

Indhold
Appen indeholder information om al medicin, der er markedsført i Danmark inklusiv information om tilskud - og udleveringsregler. Informationen hentes fra hjemmesiden min.medicin.dk og er på almindeligt dansk. 

Ønsker du en app med medicininformation til fagfolk, kan du læse mere og hente appen til sundhedsprofessionelle her

 

 

Screendump min.medicin.dk app 

 

 

 

Min visning
Informationen om medicinen er struktureret på samme måde som på medicin.dk - borger. På app'en har du mulighed for selv at vælge, hvordan du ønsker informationen vist. Du kan flytte rundt på afsnittene, så du fx altid får vist "Bivirkninger" og "Anvendelse" øverst, hvis det er mest relevant for dig. Den visning du sætter op, vil gælde på alle præparater. Du ændrer din visning i "min visning". 

Favoritsider
Hvis det typisk er de samme lægemidler, du henter information om, kan du gøre dem til dine favoritsider. Du gør et lægemiddel til en favorit på 1) iPhone ved at klikke på + i øvre højre hjørne, når du er inde på præparatbeskrivelsen. På 2) Android telefoner skal du klikke på menu-knappen, når du er på det præparat, du vil have som favorit og dernæst vælge "Føj til favoritter". Derefter kan du hente dine favoritsider frem igen ved at klikke på bogikonet helt til højre i søgefeltet. Bogikonet kommer først frem, når du har gemt din første favorit. 

 

Hvis du er i tvivl om, hvordan app'en virker, så besøg FAQ iPhone brugere og FAQ Android brugere.  

 

Praktiske detaljer
Når du henter app'en, er den tom. Det betyder, at første gang du åbner den, skal den hente alle data. Da det er store mængder data, der skal hentes, vil det typisk tage 1-5 minutter afhængig af din forbindelses hastighed. Vi anbefaler derfor, at du henter data et sted, hvor du har en hurtig internetforbindelse. Når data er hentet, ligger de på din telefon og kan tilgås uden ventetid. 

 

Minimum systemkrav 

Android: 2.2 

iOS: 6.1 

 

Opdatering
Hver 14. dag bliver informationen i medicin.dk opdateret i takt med Lægemiddelstyrelsens "Medicinpriser". I forbindelse med opdateringerne på medicin.dk, opdateres data i app'en automatisk. 

 

Hjælp 

Har du brug for hjælp, så prøv FAQ iPhone brugere og FAQ Android brugere eller gå til app support