Medicin.dk Productions

Revisionsdato: 28.09.2023

Medicin.dk Productions er en ny produktionsenhed hos Medicin.dk. 

 

Medicin.dk Productions tilbyder at lave sundhedsfagligt informationsmateriale, der fx kan understøtte korrekt brug af medicin, forklare komplekse sundhedsfaglige udfordringer, eller på anden måde vejlede, undervise eller visualisere information. 

 

Se eksempler på produktioner her: 

 

 

 

 

Vi tilbyder at producere 

  • Film - fx instruktionsfilm, undervisningsfilm
  • Fotos - fx til brug i informationsmateriale som flyers, posters eller til brug på egen hjemmeside.
  • Animationer - dvs levende tegninger. Animationer kombineres ofte med levende billeder, hvis der skal forklares noget, der ikke kan filmes (fx hvordan en enterotablet opløses i tarmen)
  • Oversættelser og speaks på andre sprog end dansk

 

Alt materiale der produceres hos os, vil blive fagligt valideret af relevante sundhedsfaglige eksperter fx sygeplejersker, speciallæger, farmaceuter eller farmakonomer. 

 

Regler for materiale 

Vi tilbyder udelukkende at producere materiale, der har karakter af at være informationsmateriale. Vi laver ikke reklamer.  

 

Rettigheder 

Når vi indgår en aftale om at udarbejde materiale, laver vi samtidig en konktrakt der præciserer jeres og vores retteigheder i forhold til ejerskab af materialet. Dette aftales fra gang til gang. 

 

Pris 

Priser varierer og afhænger af mængden af materiale, du ønsker produceret og om flere elementer kan produceres samtidigt. Prisen afhænger desuden af, om du ønsker alle rettigheder, eller vil købe en licens til at lægge materialet på egen hjemmeside. 

 

Kontakt os 

Kontakt vores team for Digital Content og Kommunikation, hvis du vil vide mere: 

 

Informationsspecialist Anne Byskov på aby@medicin.dk 

Teamleder Tone Marstrand på tmr@medicin.dk 

 

Medicin.dk Productions