Find og gem dine indlægssedler - gratis app

Revisionsdato: 16.07.2018

 

Er indlægssedlen blevet væk? Er den svær at læse pga. formatet? Eller vil du bare gerne have dine indlægssedler samlet ét sted? Så er der en mobil løsning her. 

 

Screendumps_indlægssedler 

App'en "Indlægssedler" indeholder indlægssedler fra medicin markedsført i Danmark. Informationen i app’en er den samme som informationen i medicinæsken, blot er den i app'en i et stort og læsevenligt format - og altså lige til at hente frem, hvis den fysiske seddel er blevet væk.  

 

App’en opdateres hver 14. dag med de nyeste indlægssedler fra Lægemiddelstyrelsen. Informationen i app’en svarer desuden til informationen på hjemmesiden indlægssedler.dk

 

Gem "Mine indlægssedler" 

En særlig fordel i app’en, som ikke findes i PC-versionen, er, at det er muligt at gemme sine egne indlægssedler - så kan de åbnes med et enkelt klik fra forsiden i app'en. 

 

Hent indlægssedler-appen her 

App'en er udviklet til iOS og Android og kan hentes gratis her (App'en har minimum systemkrav 8.1 til iOS, 5.0 til android): 

 

Indlægssedler ikon og Qr koder 

 

Læs om app'en i App Store eller Google Play

 

Udgives af Dansk Lægemiddel Information A/S 

App’en er udviklet af Dansk Lægemiddel Information A/S, der også står bag hjemmesiderne medicin.dk, pro.medicin.dk , min.medicin.dk og indlægssedler.dk

 

Andre apps fra Dansk Lægemiddel Information A/S

Min.medicin.dk 

Pro.medicin.dk 

Pro.medicin.dk – antibiotika