Ny chefredaktør

Publiceret: 01.09.2020

 

Henrik UllumSom led i et generationsskifte af redaktionen på Medicin.dk er Henrik Ullum udpeget som ny chefredaktør. Henrik Ullum er professor i klinisk immunologi og formand for Lægevidenskabelige Selskaber. Den nye chefredaktørs opgave bliver at fastholde den høje faglige standard og udvikle nye digitale informationsportaler med fokus på kvalitet og sikkerhed i anvendelse af lægemidler.  

 

Direktør for Medicin.dk, Henrik Villadsen er begejstret for rekrutteringen.  

 

”Henrik Ullum har en meget stærk faglig profil, et omfattende netværk og stor interesse for nye teknologier. Hans kompetencer er det helt rette match for Medicin.dk og jeg ser frem til samarbejdet med at udvikle og fastholde vores stærke position i uafhængig lægemiddelinformation til gavn for vores brugere”, siger Henrik Villadsen.  

 

Også Henrik Ullum ser frem til opgaven som chefredaktør.  

 

”Medicin.dk er et ankerpunkt for tusindvis af brugere og det skarpe fokus på kvalitet og udvikling flugter med mine ambitioner. Chefredaktørposten giver et stærkt udgangspunkt for at præge en fremtidig udvikling og det glæder jeg mig til at være en del af”, siger Henrik Ullum. 

 

Henrik Ullum tiltræder 1. marts 2021 og afløser den nuværende chefredaktør overlæge Henrik Friis. Som led i generationsskiftet vil der blive opslået redaktørstillinger ligeledes med tiltrædelse 1. marts 2021.