Min.medicin.dk har 30-års jubilæum

Publiceret: 26.10.2015

Min.medicin.dk30grafik 

  

I år er det 30 år siden den første "Medicinhåndbog" blev publiceret. Medicinhåndbogen® var en oversættelse til almindeligt dansk af informationen i "Lægemiddelkataloget®", som var informationen til fagfolk. Siden er det blevet til i alt seks bogudgivelser. Sidste udgave udkom i 2007, og var i tre bind, hvoraf et omhandlede sygdomme og behandling. 

  

Medicinhåndbogen 1985-2015 

  

  

Medicinhåndbogen i dag 

I 2011 skiftede Medicinhåndbogen navn til min.medicin.dk, og har siden dengang udelukkende været et elektronisk opslagsværk. Min.medicin.dk findes i dag som hjemmesiden min.medicin.dk, som  min.medicin.dk-app og som  data integreret i andre it-systemer.  

  

Min.medicin.dk har, sammen med sin søsterside pro.medicin.dk, mere end 50 mio. sidevisninger om året - et tal der er stadigt stigende.  

  

Vi markerer jubilæet ved at have jubilæumslogo på min.medicin.dk indtil udgangen af 2015. 

Min.medicin.dk jubilæumslogo 

Nyt min.medicin.dk - website på vej  

Som du måske bemærker, ser logoet lidt anderledes ud, end det plejer, altså udover det med de 30 år. "Min.medicin" er rejst op og ".dk" er fjernet i logoet. Logoændringen er en del af en generel opfriskning og optimering af sitet. Inden længe vil min.medicin.dk blive mere mobilvenligt, lyst og overskueligt. Der ændres ikke i den gode, hurtige søgefunktion og den generelle struktur ændres heller ikke.  

   

Vi orienterer om det, når vi er tæt på, at det nye site lanceres, men indtil da er her en lille forsmag på, hvordan en præparatbeskrivelse kommer til at se ud: 

  

Panodil ny min.medicin.dk 

  

Du er velkommen til at skrive til os på kontakt@medicin.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.