Generationsskifte på Medicin.dk

Revisionsdato: 01.03.2021

På Medicin.dk er en større ændring i gang. Vi har vokseværk, og gør klar til i fremtiden at kunne levere data om medicin på nye måder og i nye typer it-systemer. I den forbindelse sker nu et generationsskifte i Medicin.dk’s redaktion. 


Ny redaktion på Medicin.dk 1. marts 2021
Den nye redaktion afspejler den strategiske retning for Medicin.dk. Medicin.dk ser i stigende grad fremtidens lægemiddelinformation som et samspil mellem it-systemer, der kan støtte og afhjælpe både sundhedsprofessionelle og borgere, når de har brug for viden og indsigt i medicin og behandling. 

 

Faglig bredde og videnskabelig tyngde
Direktør på Medicin.dk, Henrik Villadsen, er godt tilfreds med den ny redaktion. ”Den nye redaktion har alt det, Medicin.dk har brug for. De fire redaktører har hver især omfattende klinisk erfaring og videnskabelig tyngde, og samtidig spænder de fagligt bredt. Fælles for de ny redaktører er deres talent for formidling og fokus på nyudvikling og fremdrift. Begge dele er essentielt for Medicin.dk netop nu. Vi har rekrutteret et meget solidt og fremtidssikkert hold”, konstaterer Henrik Villadsen. 

 

Den nye redaktion er  

 

Alle lægers værktøj
Aleksander Krag har påtaget sig opgaven som ansvarshavende redaktør, en opgave han både glæder sig til, og er stolt over at få lov til at udfylde. ”Medicin.dk er jo det værktøj, alle vi læger kender og bruger hver eneste dag. At kunne være med til både at konsolidere, videreudvikle og forme den vej Medicin.dk bevæger sig, er en fantastisk mulighed. Vi glæder os til at komme i gang” siger Aleksander Krag. 

 

Den nye redaktion har første arbejdsdag den 1. marts 2021. 

 

Fakta om Medicin.dk
Medicin.dk (tidl. pro.medicin.dk og min.medicin.dk) er det opslagsværk, som læger og andre sundhedsprofessionelle hver dag bruger, når de har behov for information om medicin. 

Websitet har ca. 5.4 mio. sideopslag pr. måned, og er dermed et af de mest brugte sundhedswebsites i Danmark. 

250 lægefaglige eksperter udarbejder Medicin.dk efter samme redaktionelle procedure som videnskabelige tidsskrifter. 

En redaktion bestående af fire speciallæger står i spidsen, og lægger den redaktionelle linje. 

Medicin.dk udgives af Dansk Lægemiddel Information, der har udgivet information om medicin siden 1975

 

Kontakt: Kommunikationsansvarlig Tone Marstrand Reersted på tmr@medicin.dk for yderligere information.