Medicin.dk har fået nyt design

Revisionsdato: 20.11.2015

Et nyt medicin.dk har set dagens lys. Medicin.dk har fået et mere nutidigt udseende med lyse farver, luft på siderne og langt større touch- og mobilvenlighed end før. Og som noget helt nyt nu også med adgang til indlægssedler. Vi har forsøgt at bevare alt det gode fra det gamle site og samtidig tilføjet en række forbedringer: 

  

1. Nu også indlægssedler på medicin.dk 

Som noget nyt kan du nu også tilgå indlægssedler fra medicin.dk. Medicin.dk's forside ser sådan ud (se nedenfor), og når du klikker dig ind på en af disse tre "indgange", vil de to andre følge med øverst på siden, så du altid kan skifte side, hvis du vil. Du kan se et eksempel på, hvordan det ser ud, at "de andre sider følger med" nedenfor ved punkt 5 om alfabetet. 

  

Forsiden Ny medicin.dk 

  

  

2. Søgefunktion  

Søgefunktionen er optimeret. Du får stadig en "drop down" menu, du kan vælge fra, mens du skriver i søgefeltet. Men hvis du ikke vælger noget fra den, vil du få vist en søgeresultatside, der organiserer søgeresultaterne for dig. Se nedenfor. Her er søgt på "tilskud". Du får vist, at der er 31 søgeresultater om "tilskud" i information om præparater, der er 4 resultater i Lægemiddelgrupper og 3 resultater i baggrundsviden "Om medicin". Præparater bliver altid vist først. Hvis du fx hellere vil finde en baggrundsartikel om tilskud, så kan du klikke på fanen "Om medicin", og så vil du få vist de tre baggrundsartikler, der omtaler "tilskud". 

  

Tilskud ny medicin.dk 

  

  

  

3. Genkend medicin 

Vi har forbedret og udbygget "Genkend medicin"- funktionen. Der er nu flere parametre at søge på, og den er mere mobilvenlig end før. Og så har den fået et mere farverigt layout. 

  

Genkend medicin 

  

  

  

  

4. Mobilvenlighed 

Hele sitet er gjort touch- og mobilvenligt, informationen "folder ind", så den passer med telefonens størrelse - og både fra tablets og mobiltelefoner er links gjort nemmere at klikke på med fingrene.   

  

  

  

5. Alfabetet, der før fulgte med rundt på alle sider, er nu placeret som åbn/luk - pil ved siden af søgefeltet. Brugere, der ønsker at bruge alfabetet, kan åbne det ved at klikke på pilen. Alfabetet kan nu bruges til at søge i alle slags artikler på siden. 

Her vises, hvor alfabetet er 

  

Du er velkommen til at skrive til os på kontakt@medicin.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til det nye site.